Zlatarna Marić

 

Zlatarna Marić s radom je započela 1995. godine.

Utemeljio ju je zlatar Zvonko Marić, koji je svoju dugogodišnju ljubav prema glazbi tad uspješno preusmjerio na bavljenje zlatarstvom. Baš kao što je slučaj i s glazbom, dvije su temeljne karike zlatarskoga umijeća: ljubav prema poslu i mašta. Rezultat su toga autentičnost dizajna i kreativne inovacije, po čemu se zlatarna Marić izdvaja od drugih.

Kad je riječ o prioritetima, u zlatarni Marić na prvome su mjestu zadovoljni klijenti, koji se uvijek iznova rado vraćaju. Profesionalan, pristupačan i uslužan odnos prema ljudima osnova je zlatarskoga poslovanja, a jednako je bitan individualan pristup svakomu pojedinačnom klijentu, kao i izradbi te dizajnu nakita.

Kako je kreativan dizajn, uz prodaju i proizvodnju nakita, u zlatarni Marić od iznimne važnosti, a podrazumijeva ljubav, disciplinu i sate predanoga rada, nakitu se također pristupa individualno i s poštovanjem, te je univerzalan cilj spojiti ga s njegovim 'idealnim' vlasnikom.

Uz kvalitetan, cijenom pristupačan i estetski privlačan nakit, na svoje tri lokacije (Bogovićeva 6, Ozaljska 6 i 27) zlatarne Marić nude i ekskluzivne unikatne modele te opciju izradbe nakita po željama klijenata.

 

Cijenjeni klijenti, očekujemo vašu posjetu radujući se našem susretu i zajedničkoj suradnji!

 

e-mail: zlatarna.maric@gmail.com

 

Osnovni podaci o obrtu

Zlatarna Marić - vjenčano prstenje
Copyright © 2021 Zlatarna Marić
Sva prava pridržana. Zabranjena je upotreba fotografija i tekstova bez pismene dozvole autora.