Zlatarna Marić

Naše poslovnice
Zagreb
3 Poslovnice
Korisnička podrška
+(1)3097438
Nazovite me

O nama

Naša priča

Zlatarna Marić s radom je započela 1995. godine.

Utemeljio ju je zlatar Zvonko Marić, koji je svoju dugogodišnju ljubav prema glazbi tad uspješno preusmjerio na bavljenje zlatarstvom. Baš kao što je slučaj i s glazbom, dvije su temeljne karike zlatarskoga umijeća: ljubav prema poslu i mašta. Rezultat su toga autentičnost dizajna i kreativne inovacije, po čemu se zlatarna Marić izdvaja od drugih.

Kad je riječ o prioritetima, u zlatarni Marić na prvome su mjestu zadovoljni klijenti, koji se uvijek iznova rado vraćaju. Profesionalan, pristupačan i uslužan odnos prema ljudima osnova je zlatarskoga poslovanja, a jednako je bitan individualan pristup svakomu pojedinačnom klijentu, kao i izradbi te dizajnu nakita.

Kako je kreativan dizajn, uz prodaju i proizvodnju nakita, u zlatarni Marić od iznimne važnosti, a podrazumijeva ljubav, disciplinu i sate predanoga rada, nakitu se također pristupa individualno i s poštovanjem, te je univerzalan cilj spojiti ga s njegovim ‘idealnim’ vlasnikom.

Uz kvalitetan, cijenom pristupačan i estetski privlačan nakit, na svoje tri lokacije (Bogovićeva 6, Ozaljska 6 i 27) zlatarne Marić nude i ekskluzivne unikatne modele te opciju izradbe nakita po željama klijenata.

Naša misija

Naša misija je pružiti kvalitetan nakit i izvanrednu uslugu našim klijentima. Svojim autentičnim dizajnom i kreativnim inovacijama, želimo se izdvojiti od drugih zlatarni. Individualni pristup svakom klijentu i stvaranje trajnih veza s njima ključni su elementi našeg poslovanja.

Naša vizija

Naša vizija je postati vodeća zlatarna koja ističe visokokvalitetan nakit i jedinstvene dizajne. Želimo biti prepoznati kao sinonim za eleganciju, inovaciju i vrhunsku izradu. Kroz kontinuirano usavršavanje i praćenje najnovijih trendova, težimo nadmašiti očekivanja naših klijenata i postati njihov prvi izbor prilikom odabira nakita.

Naše načelo

Naše načelo je temeljen na tri osnovne vrijednosti koje nas vode: kvaliteta, povjerenje i zadovoljstvo klijenata. U svakom koraku našeg poslovanja, težimo pružiti vrhunsku kvalitetu u svakom komadu nakita koji izlazi iz naše zlatarne. Povjerenje klijenata nam je od iznimne važnosti, stoga se trudimo stvoriti dugoročne veze temeljene na integritetu i pouzdanosti. Naš najveći cilj je postići potpuno zadovoljstvo naših klijenata, pružajući im jedinstveno iskustvo i unikatne komade nakita koji odražavaju njihovu individualnost i stil.